Tennis

15 af de bedste pakketips nogensinde

Uanset om du pakker til en weekendbyferie eller en to ugers strandferie, er det alle de tip, du nogensinde vil have brug for stressfri pakning.

1. Lav en pakke liste, eller brug bare vores
Pas? Kontrollere. Tandbørste? Kontrollere. Solcreme? Doh! For fred i sindet, at du har de nødvendige forudsætninger.

Sådan pakker du tøj:
2. Undgå pletter
Nogensinde pakket lette tøj og fundet en plet på dem, da du ankom? Aldrig have dette problem igen. For det første skal du altid sørge for, at dit lysfarvede tøj er pakket indvendigt ud, og for det andet skal du holde dig til hotellets engangsbruser og bruge dem til at dække bunden af ​​dine sko.

3. Rull og vakuumpakke
Ankommer ikke til din feriemål og står overfor en bunke med strygning. For at spare plads og stop krølle skal du rulle dit tøj i stedet for at folde dem, og placere dem i vakuum kompressionsposer. For at bruge disse poser skal du sætte dit tøj i, forsegle posen og derefter klemme ud luften. Dette vil efterlade dig meget mere plads i din kuffert og forhindre krøller.

4. Kub dit tøj
En anden god pakning løsning er pakning kuber – disse hjælper adskille dine varer og finde ting hurtigere, når du kommer derhen.

5. Udfyld det døde rum
Når det kommer til pakning, gør brug af hver lille tomme kuffert plads, som du kan. Rulle toppe, undertøj, strømper og andre små genstande og fyld dem i dine sko for at sikre, at alt muligt rum er fyldt.

6. Bliv frisk
Det er vigtigt at holde dit tøj lugtende frisk, især hvis du er på en lang tur. Ved at tage en lille taske med potpourri, klædningsplader eller duftskuffer, holder du dit tøj lugtende sødt hele turen.

Sådan pakker du gadgets:
7. Ziplock tasker
Hvordan organiserer du sædvanligvis al din elektronik, kabler, de fisse bits, der tager dig tid til at grave ud i sikkerhed? Stuffer dem ind ligesom resten af ​​os? Nå, hvis du ønsker at organisere din pakning, så få dig en stash af ziplock poser. Telefon oplader, kamera oplader, adaptere, hovedtelefoner – tag ekstra plastposer (det samme du vil bruge til håndbagage væsker) og brug dem til at gemme elektriske varer, ting til rejsen hjem (husnøgler, parkeringsbillet og bilnøgler) , medicin og andet løs tilbehør. Og hvis du elsker en gadget, så skal du tjekke vores top rejse tilbehør.

Sådan pakker du makeup:
8. Bomuld uld
For at forhindre, at dit pressede pulver eller øjenskygge knækker under dine rejser, skal du placere en flad bomuldsuldpude mellem det pressede pulver og låget.

Sådan pakker du bøger:
9. Må ikke
Uanset om det er den dampende romansk roman, spændende sci-fi eller en hund-eared rejseguide, download den før din rejse. Selvom du er en papir-til-I-die-sort, sparer du plads og vægt til din ferie. Og regner ikke med wi-fi for at hoppe tilbage i historien fra din perfekt positionerede strandstol. Sørg for at det er på en vandtæt dækket enhed (tjek Otterbox for en seriøs beskyttelse af din elskede e-læser, telefon eller tablet).

Hvordan man holder værdigenstande sikkert:
10. Tomme flasker og rør
For at undgå det værste tilfælde af at blive røvet, er det bedst at være ubemærket: blink ikke kontant eller dyre smykker. Hvis du er bekymret for værdifulde ting i dit hotelværelse, gem det i en tom solbrændte lotionbeholder. Du kan også bruge tomme læbebalsambeholdere til at skjule rullede noter.

Hvordan man undgår ekstra bagageafgifter:
11. veje din bagage
Invester i nogle bagage skalaer og sørg for at du vejer dine tasker på begge ben på rejsen for at se, hvor tæt du skal nå vægtgrænsen. Hvis du er tæt på grænsen, overvej at bære nogle af de tungere genstande eller skære ned på, hvad du pakker i første omgang.

12. Køb en let kuffert
Antag ikke at købe den dyreste designer kuffert vil få dig til en opgradering – i stedet er det mere sandsynligt at tiltrække tyve i lufthavnen og på dine rejser. Det er bedre at være ubemærket og gå til en letvægtsmulighed. Hvis du bruger en hardshell kuffert, kan dette tilføje op til fire kilo vægt før du selv har begyndt at pakke, så dyrt er ikke altid bedst.

13. Kend dine grænser
Bagageydelsen varierer fra flyselskab til flyselskab. Sørg for at du er opmærksom på dine grænser, inden du kommer til lufthavnen. Nogle luftfartsselskaber giver dig mulighed for at tjekke ind to poser, men ikke alle, og vægttilskuddet kan variere (se punkt 12). Sørg for at forstå håndbagage tillægget og undgå dårlige afgifter ved porten. Du vil måske også gerne læse vores håndbagage guide.

Hvordan man ikke mister din bagage:
14. Ryd din kuffert op
Ikke stå over for en lufthavn bagage karrusel krise, hvor du søger efter din bagage midt i dens samme naboer. Mærk din kuffert med bagage mærker og giv det lidt af en makeover for at hjælpe med at få øje på det i mængden. Dekorer det med bånd, klistermærker eller endda farverige snørebånd, så det er straks genkendeligt.

Hvordan man kan håndtere tabt bagage:
15. Pak god håndbagage
Ligegyldigt hvor godt vi dekorere vores kuffert, undertiden sker det utænkelige. Nogle gange går poser væk.

About the author

Charles Bennet

Trending