Golf

FLORENS STREET ART FIND EN NY HJEM I FIESOLE

Kun en kort køretur nord for Firenze er Fiesole et frodigt fristed, der har været et yndet fristed for kunstnere, intellektuelle og byens rige elite i århundreder. Marcel Proust, Frank Lloyd Wright, Herman Hesse og Paul Klee er blot nogle af de bemærkelsesværdige personligheder, der har brugt tid i Fiesole gennem årene, og noveller som E. M. Forster’s Room with a View og Giovanni Boccaccio’s Decameron er her.

Belmonds gatekunstinitiativ var designet til at puste nyt energi ind i hotellet ved at vise de nyeste kunstneriske trends i Firenze.
Belmonds gatekunstinitiativ var designet til at puste nyt energi ind i hotellet ved at vise de nyeste kunstneriske trends i Firenze. MARTINO DINI
Den antikke etruskiske by er hjemsted for utallige villaer med velplejede haver og panoramaudsigt over Firenze, men man skiller sig ud især for sin historiske betydning, gift med moderne kultur. Belmond Villa San Michele, et frankisk kloster fra det 16. århundrede, falder sammen med elegansen i sin idylliske omgivelser med et af de mest allestedsnærværende byelementer i den toscanske hovedstad: dens gadekunst.

Belmond, den luksuriøse gæstfrihedskoncern, der driver hoteller, jernbanerejser og flodkryds rundt om i verden, er førende inden for turistsektoren takket være dens konstante rekonstruktionsånd. Det er et selskab, der er stolt af at give sine gæster innovative oplevelser og har udviklet sig til et ry for at skinne et spotlight på lokale traditioner. Det bør ikke være en overraskelse, da Villa San Michele er et frugtbart land, der ikke blot hedder Florens renæssancesrock, men viser også sine samtidige kunstnere.

About the author

Charles Bennet

Trending